Aspergesalade met tomaat en feta

    Aspergesalade met tomaat en feta

    27keer bewaard
    20min


    15 personen hebben dit gemaakt

    Deze frisse salade met lichte dressing is gebaseerd op Mediterrane en Oosterse smaken.

    Ingrediënten
    Porties: 5 

    • 125 ml rijstazijn
    • 1 eetlepel suiker
    • 1 theelepel zeezout
    • 1/2 theelepel sesamolie
    • 2 eetlepels olijfolie
    • 350 gr asperges in stukken van 2,5 cm, gekookt en uitgelekt
    • 100 gr feta, verbrokkeld
    • 1 grote tomaat, in stukjes
    • 1 lente-ui, in stukjes
    • 2 eetlepels verse koriander, fijngesneden

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 15min  ›  Bereiding: 5min  ›  Klaar in:20min 

    1. Rijstazijn, suiker, zeezout, sesamolie en olijfolie in een saladekom door elkaar roeren. Asperges, feta, tomaat, lente-ui en koriander toevoegen en met de dressing vermengen. Afdekken en 1 uur in de koelkast zetten alvorens te serveren.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (1)

    Glazenier
    van
    0

    Heerlijke salade met een uitgesproken smaak effect van zoetzuur. - 12 mei 2013

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren