Aspergesalade met tomaat en feta

    Aspergesalade met tomaat en feta

    (0)
    Voeg toe aan favorieten!
    20min


    Maak dit als eerste!

    Deze frisse salade met lichte dressing is gebaseerd op Mediterrane en Oosterse smaken.

    Ingrediënten
    Porties: 5 

    • 125 ml rijstazijn
    • 1 eetlepel suiker
    • 1 theelepel zeezout
    • 1/2 theelepel sesamolie
    • 2 eetlepels olijfolie
    • 350 gr asperges in stukken van 2,5 cm, gekookt en uitgelekt
    • 100 gr feta, verbrokkeld
    • 1 grote tomaat, in stukjes
    • 1 lente-ui, in stukjes
    • 2 eetlepels verse koriander, fijngesneden

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 15min  ›  Bereiding: 5min  ›  Klaar in:20min 

    1. Rijstazijn, suiker, zeezout, sesamolie en olijfolie in een saladekom door elkaar roeren. Asperges, feta, tomaat, lente-ui en koriander toevoegen en met de dressing vermengen. Afdekken en 1 uur in de koelkast zetten alvorens te serveren.
    Bekijk alle 12 recepten

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (0)

    Beoordelingen in het Nederlands (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren