Aspergesalade met Tomaat en Feta

  • 21keer bewaard
  • 20min

Deze frisse salade met lichte dressing is gebaseerd op Mediterrane en Oosterse smaken.

BELLAALERICANA

Ingrediënten

Porties: 5 

  • 125 ml rijstazijn
  • 1 eetlepel ruwe rietsuiker
  • 1 theelepel zeezout
  • 1/2 theelepel sesamolie
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 350 gr asperges in stukken van 2,5 cm, gekookt en uitgelekt
  • 100 gr feta, verbrokkeld
  • 1 grote tomaat, in stukjes
  • 1 lente-ui, in stukjes
  • 2 eetlepels verse koriander, fijngesneden

Bereidingswijze

Voorbereiding: 15min  ›  Bereiding: 5min  ›  Klaar in:20min 

  1. Rijstazijn, basterdsuiker, zeezout, sesamolie en olijfolie in een saladekom door elkaar roeren. Asperges, feta, tomaat, lente-ui en koriander toevoegen en met de dressing vermengen. Afdekken en 1 uur in de koelkast zetten alvorens te serveren.

Vergelijkbare recepten

Beoordelingen (1)

Glazenier
0

Heerlijke salade met een uitgesproken smaak effect van zoetzuur. - 12 mei 2013

Jouw beoordeling

Waardeer met sterren

Meer collecties