Aspergesalade met tomaat en feta

    (53)
    20 minuten

    Deze frisse salade met lichte dressing is gebaseerd op Mediterrane en Oosterse smaken.


    18 personen hebben dit gemaakt

    Ingrediënten
    Porties: 5 

    • 125 ml rijstazijn
    • 1 eetlepel suiker
    • 1 theelepel zeezout
    • 1/2 theelepel sesamolie
    • 2 eetlepels olijfolie
    • 350 gr asperges in stukken van 2,5 cm, gekookt en uitgelekt
    • 100 gr feta, verbrokkeld
    • 1 grote tomaat, in stukjes
    • 1 lente-ui, in stukjes
    • 2 eetlepels verse koriander, fijngesneden

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 15min  ›  Bereiding: 5min  ›  Klaar in:20min 

    1. Rijstazijn, suiker, zeezout, sesamolie en olijfolie in een saladekom door elkaar roeren. Asperges, feta, tomaat, lente-ui en koriander toevoegen en met de dressing vermengen. Afdekken en 1 uur in de koelkast zetten alvorens te serveren.

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (53)

    Beoordelingen in het Nederlands (1)

    Glazenier
    van
    0

    Heerlijke salade met een uitgesproken smaak effect van zoetzuur.  -  12 mei 2013

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren