Italiaanse erwten

    (509)
    20 minuten

    Dit recept komt van mijn moeder. Het is zo lekker, dat u nooit meer op dezelfde manier over erwten zult denken.


    508 personen hebben dit gemaakt

    Ingrediënten
    Porties: 6 

    • 2 eetlepels olijfolie
    • 1 ui, fijngehakt
    • 2 teentjes knoflook, fijngehakt
    • 500 gr diepvriestuinerwten
    • 1 eetlepel kippenbouillon
    • versgemalen zout en peper naar smaak

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 5min  ›  Bereiding: 15min  ›  Klaar in:20min 

    1. In een koekenpan op een middelhoog vuur de olijfolie verhitten en daarin ui en knoflook ong. 5 minuten fruiten. Diepvrieserwten toevoegen en bouillon erdoor roeren. Op smaak brengen met zout en peper, de pan afdekken en de erwten in ong. 10 minuten gaar koken.

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (509)

    Beoordelingen in het Nederlands (1)

    bp5607
    van
    0

    Bijzonder lekker recept, hierna zijn alleen doperwten uit blik/pot niet te pruimen  -  22 okt 2016

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren