Auberginechips

    Auberginechips

    30keer bewaard
    35min


    1 persoon heeft dit gemaakt

    Een heerlijke snack of borrelhap, deze krokante chips van aubergine.

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 1 aubergine, in reepjes
    • 2 eetlepels olijfolie
    • 30 gr vers broodkruim
    • 2 eetlepels vers geraspte Pecorino Romano of Parmezaanse kaas
    • 1 teentje knoflook, zeer fijngesneden
    • 2 takjes verse peterselie, zeer fijngesneden
    • 1/2 theelepel gedroogde oregano
    • zout en versgemalen zwarte peper naar smaak

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 25min  ›  Klaar in:35min 

    1. De oven vooverwarmen op 200°C/gasstand 6.
    2. De reepjes aubergine halveren en de olijfolie erdoor scheppen.
    3. In een middelgrote kom broodkruim, kaas, knoflook, peterselie, oregano, zout en peper mengen. Reepjes aubergine toevoegen en goed omscheppen, zodat de aubergine een laagje kruidenmix heeft. Op een bakplaat leggen en resterende kruidenmix erover verdelen.
    4. 25 minuten in de voorverwarmde oven bakken tot de aubergine krokant is.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren