Jo's rozemarijnbrood

    (1650)

    Rozemarijn geeft een heerlijke smaak aan dit zelfgemaakte gistbrood uit de broodmachine. In plaats van 1 eetlepel droge rozemarijn kunt u 3 eetlepels verse, fijngesneden rozemarijn gebruiken.


    1577 personen hebben dit gemaakt

    Ingrediënten
    Porties: 12 

    • 250ml water
    • 3 eetlepels olijfolie
    • 1 1/2 theelepel suiker
    • 1 1/2 theelepel zout
    • 1/4 theelepel gemengde Italiaanse kruiden
    • 1/4 theelepel gemalen zwarte peper
    • 1 eetlepel gedroogde rozemarijn
    • 350 gr bloem
    • 1 1/2 theelepel droog bakkersgist

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 40min  ›  Extra tijd: 2uur10min  ›  Klaar in:3uur 

    1. De ingrediënten volgens de gebruiksaanwijzing van de fabrikant aan de broodmachine toevoegen. Kies het menu voor witbrood en druk op Start.

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (1650)

    Dit recept heeft (nog) geen Nederlandse beoordelingen, maar je kunt beoordelingen in andere talen bekijken.

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren

    Meer collecties

    Meer collecties