Kokos pecannoot glazuur

    Kokos pecannoot glazuur

    6keer bewaard
    15min


    54 personen hebben dit gemaakt

    Dit unieke glazuur is speciaal geschikt voor een basic chocoladecake. Vantevoren de pecannoten lichtroosteren in een droge koekenpan voor een diepere smaak.

    Ingrediënten
    Porties: 12 

    • 250ml ongezoete gecondenseerde melk
    • 200 gr suiker
    • 3 eidooiers
    • 100g boter
    • 1 theelepel vanille-extract
    • 100g gemalen kokos
    • 125g gehakte pecannoten

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 5min  ›  Bereiding: 10min  ›  Klaar in:15min 

    1. Meng in een sauspan op middelhoog vuur de melk, suiker, eidooiers, boter en vanille. Kook, onder voortdurend roeren, tot de saus ingedikt is. Haal van het vuur en roer de kokos en pecannoten erdoorheen.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren