Koninklijk glazuur

    Koninklijk glazuur

    26keer bewaard
    10min


    54 personen hebben dit gemaakt

    Perfect voor kerstcakes, of cakes voor speciale gelegenheden als bruiloften en doopfeesten.

    Ingrediënten
    Porties: 12 

    • het wit van 2 eieren
    • 500g poedersuiker
    • 1 eetlepel citroensap

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 5min  ›  Extra tijd: 5min  ›  Klaar in:10min 

    1. Klop de eiwitten licht op en voeg genoeg suiker toe om glazuur te maken dat zijn vorm behoudt. Roer citroensap erdoor om de juiste consistentie te krijgen.

    Om een kersttaart te glazuren:

    Wacht tot de marsepein op de kersttaart minstens 24 uur heeft gedroogd. Bestrijk de marsepein dan met een beetje water en spreid vervolgens met de gazuur. Laat glazuur harden en versier als gewenst.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (2)

    van
    1

    - 26 mrt 2012

    van
    0

    oh my goshhh - 05 jun 2015

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren