Kreeftenstaart gestoomd in bier

    (149)

    Gestoomde kreeftenstaarten met een vleugje bier. Heerlijk met gesmolten boter, citroensap en knoflook.


    131 personen hebben dit gemaakt

    Ingrediënten
    Porties: 2 

    • 2 hele kreeftenstaarten
    • 1/2 fles (330 ml) bier

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 5min  ›  Bereiding: 8min  ›  Klaar in:13min 

    1. In een middelgrote sauspan op een matig tot hoog vuur het bier aan de kook brengen.
    2. Als de kreeft nog in de schaal zit, de schaal eerst in lengterichting opensnijden.
    3. Een stoommandje met de kreeftenstaarten boven de sauspan hangen, afdekken, het vuur laag zetten en 8 minuten laten stomen.

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (149)

    Dit recept heeft (nog) geen Nederlandse beoordelingen, maar je kunt beoordelingen in andere talen bekijken.

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren