Avocado-garnalen salade

    Avocado-garnalen salade

    42keer bewaard
    10min


    167 personen hebben dit gemaakt

    Een mix van garnalen en bieslook in gehalveerde avocado; een prachtig voorgerecht!

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 175 gr gekookte garnalen
    • 2 eetlepels verse bieslook, fijngesneden
    • 5 eetlepels mayonaise
    • 1 eetlepel worcestersaus
    • 2 eetlepels chilisaus
    • zout naar smaak
    • 2 avocado's, door de lengte gehalveerd en ontpit
    • 1 eetlepel citroensap
    • Voor de garnering
    • kleine blaadjes suikersla
    • 1 theelepel paprikapoeder
    • rode paprika of pimento uit pot, in zeer fijne reepjes ter garnering

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Klaar in:10min 

    1. In een mengkom garnalen, bieslook, mayonaise, worcestersaus en chilisaus mengen. Op smaak brengen met zout.
    2. De garnalenmix in de gehalveerde avocado's scheppen en met citroensap besprenkelen. De slablaadjes met paprikapoeder bestrooien en de halve avocado's erop leggen. Garneren met fijne reepjes rode paprika alvorens te serveren.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (2)

    LucieSneep
    5

    Heerlijk voorgerecht!!! Heb door de mayonaise nog wat ongeklopte slagroom gedaan, om het romiger te maken. Had geen bieslook, dus maar peterselie erover; kon goed! Ieder een hele avocado (dus 2 halfjes) was ruim voldoende en smullen!!!! - 26 dec 2013

    10ekeR
    van
    4

    Verrukkelijk! Had nog Hollandse garnalen en advocado over en kwam dit voorgerecht tegen...mmmm. Manlief wilde geen advocado en deed de aangemaakte garnaaltjes op een wit broodje, was ook heerlijk. - 01 jan 2015

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren