Marks saucijzenbroodjes

    Marks saucijzenbroodjes

    54keer bewaard
    35min


    146 personen hebben dit gemaakt

    Heerlijk, eenvoudig en makkelijk in te vriezen.

    Ingrediënten
    Porties: 10 

    • 500 gr vers varkensworstvlees
    • 1 pak (450 gr) bladerdeeg
    • 4 eetlepels Franse mosterd
    • 1 losgeklopt ei

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 15min  ›  Bereiding: 20min  ›  Klaar in:35min 

    1. De oven voorverwarmen op 200°C/gasstand 4.
    2. De vellen bladerdeeg uitrollen en elk vierkant met mosterd besmeren. Het worstvlees in 10 stukken verdelen en deze tot worstjes rollen. Leg op elk vierkantje een worstje, vouw het deeg er omheen en plak deeg met wat geklopt ei dicht. De broodjes over een niet-ingevette bakplaat verdelen en de bovenkant met resterend geklopt ei insmeren.
    3. 20 minuten in de voorverwarmde oven bakken tot de broodjes uitgezet en goudbruin zijn. Meestal kijk ik na een minuut of 10 om zeker te weten dat ze niet aanbranden. Ongebakken zijn de broodjes in de diepvries goed houdbaar.

    Tip

    Je kunt elke soort worst voor dit recept gebruiken. Koop je favoriete gekruide worstjes, verwijder het velletje en gebruik het worstvlees voor deze saucijzenbroodjes.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (1)

    van
    6

    Heel makkelijk, heel lekker, dit lijkt tenminste echt op een saucijzenbroodje! Bedankt voor het delen van dit recept! - 01 apr 2012

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren