Oma's niet te mislukken taartdeeg

    Oma's niet te mislukken taartdeeg

    76keer bewaard
    15min


    1105 personen hebben dit gemaakt

    Dit recept is meer dan 100 jaar oud. Gebruik dit taartdeeg recept voor zoete en hartige taarten. Het is genoeg deeg om een taartvorm van 23 cm mee te bekleden.

    Ingrediënten
    Porties: 32 

    • 500 gr bloem
    • 350 gr boter (of reuzel)
    • 3 eetlepels suiker
    • 2 theelepels zout
    • 1 ei
    • 125 ml water

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 15min  ›  Klaar in:15min 

    1. Meng in een grote kom de bloem, boter of reuzel, suiker en zout. Meng dit tot een kruimelig geheel.
    2. Mix in een kleine kom het ei met het water. Meng dit door het meel. Zet in de koelkast tot je het gaat gebruiken.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (7)

    van
    25

    - 23 aug 2011

    juul
    van
    12

    - 13 mei 2011

    9

    Als ik heel eerlijk moet zijn viel deze bodem bij mijn gasten niet echt in de smaak. Ik heb me echt aan je recept gehouden maar ook ik vond het weinig smaakvol..sorry - 29 jan 2012

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren