Pecantaart

    (2562)
    55 minuten

    Deze Amerikaanse taart met pecannoten is een traditie met Thanksgiving en Kerstmis. Serveer met een bolletje vanille ijs voor een heerlijke en bijzondere traktatie.


    2179 personen hebben dit gemaakt

    Ingrediënten
    Porties: 8 

    • 2 eieren
    • 120 gr boter, gesmolten
    • 150 gr lichtbruine basterdsuiker
    • 50 gr suiker
    • 1 eetlepel bloem

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 15min  ›  Bereiding: 40min  ›  Klaar in:55min 

    1. De oven voorverwarmen op 200°C/gasstand 6.
    2. Klop in een grote kom de eieren los tot ze schuimig zijn en roer de gesmolten boter erdoor. Meng de suiker, basterdsuiker en bloem erdoor; mix goed door. Voeg als laatste de melk, vanille en pecannoten erbij.
    3. Rol het deeg uit en bedek hiermee een taartvorm van 23 cm. Schenk de vulling hierin. Bak 10 minuten in de voorverwarmde oven, zet dan lager naar 180 C en bak nog 30 tot 40 minuten, tot de taart klaar is.

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (2562)

    Beoordelingen in het Nederlands (1)

    Nanda
    van
    2

    Zoet en erg lekker!! Vooral als het een tijdje in de koelkast heeft gestaan. Ik heb het geserveerd met een bolletje ijs als dessert, maar ook gewoon als taart erg lekker.  -  28 nov 2011

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren