Baby Back Ribs

    Baby Back Ribs

    21keer bewaard
    2uur40min


    2 personen hebben dit gemaakt

    Erg mals en het vlees valt zo van het bot. Vraag bij uw kwaliteitsslager om vleesrijke baby back ribs of varkenslende.

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 1 kg baby back ribs
    • 500 ml barbecuesaus

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 2uur30min  ›  Klaar in:2uur40min 

    1. 4 stukken aluminiumfolie afscheuren die groot genoeg zijn om elke rib apart in te pakken. De stukken folie licht met olie invetten. De ribjes royaal met barbecuesaus insmeren en elk stuk vlees op een stuk folie leggen. Goed sluitend inpakken en minstens 8 uur of een nacht laten intrekken.
    2. De oven voorverwarmen op 150°C/gasstand 2.
    3. De ingepakte ribjes 2 1/2 uur bakken. Vervolgens het folie verwijderen en eventueel meer saus toevoegen.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (1)

    van
    0

    Ik maak mijn eigen barbequesaus, maar ik bakte mijn ribs nooit in folie. Nu waren ze veel lekkerder, veel malser! Hier lust ik wel meer van! - 23 sep 2009

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren