Romige kalkoen pastaschotel

    Romige kalkoen pastaschotel

    11keer bewaard
    1uur20min


    764 personen hebben dit gemaakt

    Gebruik restjes kalkoen en maak daar deze makkelijk te maken, romige, genoeglijke pastaschotel van, waar iedereen dol op zal zijn.

    Ingrediënten
    Porties: 8 

    • 1 (500g) pak ongekookte spaghetti
    • 100g boter
    • 60g bloem
    • 700ml kalkoen- of kippenbouillon
    • 475ml melk
    • 175g geraspte Parmezaanse kaas
    • 550g gekookte kalkoen, in stukjes

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 20min  ›  Bereiding: 1uur  ›  Klaar in:1uur20min 

    1. De oven voorverwarmen op 180°C/gasstand 4. Een middelgrote ovenschaal licht invetten.
    2. Breng een grote pan water met een beetje zout aan de kook. Voeg de spaghetti toe en kook dit in 8 tot 10 minuten beetgaar. Giet af, en doe de spaghetti in de ovenschaal.
    3. Smelt ondertussen in een middelgrote steelpan de boter op matig vuur. Roer de bloem erdoor. Meng de bouillon en melk erdoor. Kook en roer tot het mengsel aan de kook komt. Roer de Parmezaanse kaas erdoor, bewaar hier nog 4 eetlepels van, en haal van het vuur.
    4. Meng het bouillonmengsel en kalkoen met de spaghetti. Bestrooi met de resterende kaas. Bak 1 uur in de voorverwarmde oven, tot de bovenkant lichtbruin is.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren