Pikante sperziebonen

    (38)

    Heerlijk malse en geurige sperziebonen die voor elke maaltijd als bijgerecht kunnen dienen.


    52 personen hebben dit gemaakt

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 1 eetlepel olijfolie
    • 2 teentjes knoflook, geperst
    • 500 gr verse sperziebonen, gebroken en draadvrij
    • 110 ml water
    • 2 theelepels pimentpoeder
    • zout en versgemalen zwarte peper naar smaak

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 20min  ›  Klaar in:30min 

    1. Verhit de olie op een middelhoog vuur in een middelgrote sauspan. Knoflook toevoegen en onder regelmatig roeren laten bruinen. Bonen en water toevoegen en het geheel aan de kook brengen. Pimentpoeder, zout en peper toevoegen. Afdekken en 20 minuten laten sudderen. Het gerecht is gereed als de bonen lekker mals zijn.

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (38)

    Dit recept heeft (nog) geen Nederlandse beoordelingen, maar je kunt beoordelingen in andere talen bekijken.

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren