Roomkaasglazuur

    (127)

    Romig en vol van smaak, deze glazuur is ook veelzijdig. Heerlijk op allerlei soorten taart en cake, vooral worteltaart.


    128 personen hebben dit gemaakt

    Ingrediënten
    Porties: 16 

    • 6 eetlepels roomkaas
    • 75 gr boter, op kamertemperatuur
    • 200g poedersuiker
    • 1 eetlepel slagroom
    • 1 theelepel vanille-extract

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 5min  ›  Extra tijd: 3min  ›  Klaar in:8min 

    1. Mix alle ingrediënten goed en smeer op afgekoelde cake, taart of muffins.

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (127)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren