Roomkaasglazuur

    Roomkaasglazuur

    23keer bewaard
    8min


    124 personen hebben dit gemaakt

    Romig en vol van smaak, deze glazuur is ook veelzijdig. Heerlijk op allerlei soorten taart en cake, vooral worteltaart.

    Ingrediënten
    Porties: 16 

    • 6 eetlepels roomkaas
    • 75 gr boter, op kamertemperatuur
    • 200g poedersuiker
    • 1 eetlepel slagroom
    • 1 theelepel vanille-extract

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 5min  ›  Extra tijd: 3min  ›  Klaar in:8min 

    1. Mix alle ingrediënten goed en smeer op afgekoelde cake, taart of muffins.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren