Smakelijke kalkoenjus

    (238)

    Deze eenvoudige kalkoenjus is altijd welkom bij het kerstdiner.


    265 personen hebben dit gemaakt

    Ingrediënten
    Porties: 24 

    • 1,2 liter kalkoenbouillon
    • 4 eetlepels bloem
    • 250ml water
    • 1 theelepel kruiden voor gevogelte
    • 1 theelepel zout
    • 1/2 theelepel versgemalen zwarte peper
    • 1/4 theelepel selderijzout

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 5min  ›  Bereiding: 20min  ›  Klaar in:25min 

    1. Breng in een middelgrote steelpan de bouillon aan de kook. Los in een maatbeker de bloem in water op. Roer dit geleidelijk met een garde door de bouillon. Breng op smaak met kruiden, zout, peper en selderijzout. Breng aan de kook, zet vuur lager en laat 8 tot 10 minuten zacht koken, tot het is ingedikt.
    Bekijk alle 12 recepten

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (238)

    Dit recept heeft (nog) geen Nederlandse beoordelingen, maar je kunt beoordelingen in andere talen bekijken.

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren
    Bekijk alle 7 collecties