Balsamico champignons

    (190)
    10 minuten

    Balsamico champignons: heerlijk op een toastje en nét even anders. Het gerecht is zowel warm als koud lekker en kan dus ruimschoots tevoren of net voor een feestje bereid worden.


    219 personen hebben dit gemaakt

    Ingrediënten
    Porties: 8 

    • 4 eetlepels olijfolie
    • 3 teentjes knoflook, fijngesneden
    • 500 gr verse champignons, in schijfjes
    • 3 eetlepels balsamico
    • 3 eetlepels witte wijn
    • zout en versgemalen zwarte peper naar smaak

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 5min  ›  Bereiding: 5min  ›  Klaar in:10min 

    1. Op een middelhoog vuur de knoflook 1-2 minuten in olijfolie sauteren. Niet bruin laten worden. Champignons toevoegen en af en toe roerend 2 minuten laten garen. Balsamico en wijn toevoegen, wederom 2 minuten doorkoken. Op smaak brengen met zout en peper.
    Bekijk alle 12 recepten

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (190)

    Beoordelingen in het Nederlands (2)

    van
    3

    Een heerlijk gerecht en super gemakkelijk te maken  -  13 okt 2011

    van
    1

    Lekker en gemakkelijk te bereiden! Gasten vonden het heerlijk.  -  27 dec 2012

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren
    Bekijk alle 8 collecties