Balsamico champignons

    Balsamico champignons

    134keer bewaard
    10min


    210 personen hebben dit gemaakt

    Balsamico champignons: heerlijk op een toastje en nét even anders. Het gerecht is zowel warm als koud lekker en kan dus ruimschoots tevoren of net voor een feestje bereid worden.

    Ingrediënten
    Porties: 8 

    • 4 eetlepels olijfolie
    • 3 teentjes knoflook, fijngesneden
    • 500 gr verse champignons, in schijfjes
    • 3 eetlepels balsamico
    • 3 eetlepels witte wijn
    • zout en versgemalen zwarte peper naar smaak

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 5min  ›  Bereiding: 5min  ›  Klaar in:10min 

    1. Op een middelhoog vuur de knoflook 1-2 minuten in olijfolie sauteren. Niet bruin laten worden. Champignons toevoegen en af en toe roerend 2 minuten laten garen. Balsamico en wijn toevoegen, wederom 2 minuten doorkoken. Op smaak brengen met zout en peper.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (2)

    van
    3

    Een heerlijk gerecht en super gemakkelijk te maken - 13 okt 2011

    van
    1

    Lekker en gemakkelijk te bereiden! Gasten vonden het heerlijk. - 27 dec 2012

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren