Tomatenkip

    Tomatenkip

    3keer bewaard
    1uur5min


    17 personen hebben dit gemaakt

    Een heerlijk recept. Ik geniet hier al heel lang van.

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 8 kippendijen
    • 4 tomaten, in vieren
    • 8 teentjes knoflook
    • 4 theelepels verse gember, fijngesneden
    • 1 theelepel chilipoeder
    • 1 mespuntje gemalen kurkuma
    • 1 theelepel zout
    • 1/2 theelepel kokosolie (eventueel)

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 15min  ›  Bereiding: 50min  ›  Klaar in:1uur5min 

    1. In een grote, zware pan op hoog vuur kip, tomaat, knoflook, gember, chilipoeder, kurkuma en zout bakken tot de kip bruin begint te worden. Het vuur matig laag zetten en het mengsel laten sudderen tot de kip van binnen niet meer roze is en het vleessap helder (ong. 45 minuten). Net voor serveren een scheutje kokosolie erover druppelen.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren