Varkenshaas uit de slowcooker met bier en groenten

    (25)
    4 uur 10 minuten

    Bier is het geheim van dit eenvoudige, maar heerlijke gerecht uit de slowcooker. Met uw favoriete kruiden kunt u zelf de smaak bepalen. Een heel veelzijdig recept, en het mooiste is dat restjes op een boterham of in een stoofpot verwerkt kunnen worden.


    40 personen hebben dit gemaakt

    Ingrediënten
    Porties: 6 

    • 1 kg hele varkenshaasjes
    • 175 ml donker bier
    • 2 eetlepels witte wijnazijn
    • 2 aardappelen, in vieren
    • 2 wortels, in vieren
    • 6 champignons
    • 2 teentjes knoflook
    • 1/2 kleine ui, in stukken
    • 1 1/2 theelepel zout
    • 1 theelepel hele zwarte peperkorrels
    • 1 theelepel gedroogde salie

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 4uur  ›  Klaar in:4uur10min 

    1. Varkensvlees, bier, azijn, aardappelen, wortels, champignons, knoflook, ui, zout, peperkorrels en salie in een gesloten slowcooker 4 uur op de lage stand koken.
    Bekijk alle 12 recepten

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (25)

    Beoordelingen in het Nederlands (1)

    Storm1963
    van
    0

    Heerlijk !!!! Zo lekker mals stuk vlees, helemaal top.  -  28 jan 2016

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren
    Bekijk alle 8 collecties