Veganistische bananen-bosbessenmuffins

    Veganistische bananen-bosbessenmuffins

    16keer bewaard
    25min


    27 personen hebben dit gemaakt

    Een kleine hoveelheid sappige ontbijtmuffins.

    Ingrediënten
    Porties: 6 

    • 2 zeer rijpe bananen, gepureerd
    • 75 gr suiker
    • 1/2 theelepel bakpoeder
    • 1/2 theelepel zout
    • 100 gr witte bloem
    • 50 gr volkoren patisseriemeel
    • 1 1/2 theelepel droge eiervervanger
    • 2 eetlepels water
    • 75 gr bosbessen

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 5min  ›  Bereiding: 20min  ›  Klaar in:25min 

    1. De oven voorverwarmen op 180°C/gasstand 4. Een bakvorm voor muffins invetten of met papieren vormpjes vullen.
    2. In een grote kom gepureerde banaan, suiker, bakpoeder, zout en meelsoorten tot een glad geheel mengen. In een kopje eiervervanger en water mengen en door het banaanmengsel roeren. De bosbessen erdoor scheppen.
    3. Het beslag gelijkmatig over de muffinvormpjes verdelen, ong. 4 eetlepels per vorm. 20-25 minuten in de voorverwarmde oven bakken tot de muffins goudbruin zijn.

    Notitie:

    Eivervanger kan in biologische winkels gevonden worden.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren