Wafels met druiven en amandelen

    Wafels met druiven en amandelen

    Voeg toe aan favorieten!
    8min


    Maak dit als eerste!

    Met kant-en-klare wafels is dit nagerecht zo gemaakt en het smaakt heerlijk.

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 4 wafels
    • 20 g boter
    • 2 eetl. amandelschaafsel
    • 200 g pitloze witte druiven
    • 1 eetl. suiker
    • kneepje citroensap

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 5min  ›  Bereiding: 3min  ›  Klaar in:8min 

    1. Verwarm 4 wafels even in de magnetron of onder de grill. Laat intussen 20 g boter smelten en schep er 2 eetl. amandelschaafsel enkele tellen in om. Voeg 200 g pitloze witte druiven toe. Schep het mengsel 2 min. om, of tot het amandelschaafsel knapperig is en licht kleurt. Voeg 1 eetl. suiker en een kneepje citroensap toe en roer nog enkele tellen tot de suiker smelt en zich aan de druiven hecht. Serveer de wafels met het druiven-amandelmengsel.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren