Mosterd-dille-dressing

    Mosterd-dille-dressing

    3keer bewaard
    5min


    4 personen hebben dit gemaakt

    Deze eenvoudige maar lekkere dressing is binnen enkele minuten klaar en past goed bij veel soorten vis.

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 2 theel. fijne kristalsuiker
    • 2 eetl. grove mosterd
    • 3 eetl. ciderazijn
    • 6 eetl. extra vergine olijfolie
    • 4 eetl. gesnipperde dille
    • 2 eetl. kappertjes

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 5min  ›  Klaar in:5min 

    1. Klop 2 theel. fijne kristalsuiker, 2 eetl. grove mosterd en 3 eetl. ciderazijn door elkaar. Klop er geleidelijk 6 eetl. extra vergine olijfolie door, zodat u een dikke dressing krijgt. Roer hier 4 eetl. gesnipperde dille en 2 eetl. kappertjes door.

    … serveren met

    • Zalm- of forelfilet, gebakken (in een koekenpan) of gegrild (onder de grill of in een grillpan). * • Gegrilde visspiesen (bijvoorbeeld van zalm en witvis). * • Gerookte zalm (liefst ambachtelijk) op een gemengde salade. * • Knapperig gefrituurde inktvisringen met deegbeslagje of met filodeeg omwikkelde garnalen (uit de diepvries; volg de aanwijzingen op de verpakking).

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren