Mediterrane burgers

    Mediterrane burgers

    4keer bewaard
    22min


    Maak dit als eerste!

    Deze hamburgers zijn gemaakt met mager gehakt en krijgen een mediterraanse smaak door de zongedroogde tomaatjes, basilicum en pijnboompitten. Gezond en snel klaar.

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 250 g mager varkensgehakt
    • 250 g mager rundergehakt
    • 2 uitgeperste tenen knoflook
    • 2 eetl. fijngehakte pijnboompitten
    • 8 zachte, zongedroogde tomaatjes
    • 2 eetl. fijngesneden basilicum
    • zout en peper

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 12min  ›  Klaar in:22min 

    1. Vermeng 250 g mager varkensgehakt en 250 g mager rundergehakt met 2 uitgeperste tenen knoflook, 2 eetl. fijngehakte pijnboompitten, 8 zachte, zongedroogde tomaatjes, 2 eetl. fijngesneden basilicum en wat zout en peper. Vorm hiervan 4 hamburgers. Leg ze 10-12 min. onder een hete grill of op de barbecue tot ze goudbruin kleuren en keer ze halverwege. Serveer ze met een paprika-uiensalade met olijven of gegrilde maïskolven en geef er geroosterd ciabattabrood bij.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren