Pitabroodjes met ham en kaas

    Pitabroodjes met ham en kaas

    4keer bewaard
    11min


    2 personen hebben dit gemaakt

    Een snel idee voor een feestelijk gevuld gerecht. Pitabroodjes met gruyère en rauwe ham of honingham.

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 4 grote, ovale pitabroodjes
    • zachte boter of margarine
    • 100 g gruyère (in plakjes)
    • 100 g rauwe of met honing gebraden ham
    • 1 theel. chutney of relish

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 6min  ›  Bereiding: 5min  ›  Klaar in:11min 

    1. Verwarm 4 grote, ovale pitabroodjes (liefst volkoren) aan elke kant 1 min. onder een matig hete grill (niet om ze te toasten maar om ze gemakkelijker open te trekken). Snijd ze vanaf een zijkant open, zodat buideltjes ontstaan. Bestrijk indien gewenst elk pitabroodje aan de binnenkant dun met wat zachte boter of margarine. Vul ze met 100 g gruyère (in plakjes), 100 g rauwe of met honing gebraden ham (vetrandjes verwijderd) en voeg aan elk 1 theel. chutney of relish toe. (Laat het beleg niet uitsteken, anders kan het verschroeien.) Gril de broodjes aan elke kant 1½ min., of tot ze licht kleuren. U kunt ze ook roosteren in een broodrooster.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren