Bananenpannenkoeken

    Bananenpannenkoeken

    22keer bewaard
    15min


    8 personen hebben dit gemaakt

    Zo gemaakt en zo verdwenen!

    Ingrediënten
    Porties: 6 

    • 125 gr witte bloem
    • 85 gr volkorenmeel
    • 1/4 theelepel zout
    • 2 1/2 theelepel bakpoeder
    • 2 eetlepels suiker
    • 335 ml karnemelk
    • 2 kleine, rijpe bananen, fijngesneden

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 5min  ›  Bereiding: 10min  ›  Klaar in:15min 

    1. In een grote kom bloem, volkorenmeel, zout, bakpoeder en suiker mengen. Met karnemelk en banaan tot een stevig beslag roeren.
    2. Een koekenpan op een middelhoog vuur met een beetje olie verhitten. Het beslag in de pan scheppen (ong. 60 ml per pannenkoek). Aan beide kanten bruin laten worden en warm opdienen.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (1)

    Nanda
    van
    4

    Ik had nog nooit van deze Amerikaanse pannenkoekjes gemaakt. Ze zijn veel kleiner en dikker dan 'normaal' en het beslag is behoorlijk stevig. Maar ze waren lekker , vooral door de toevoeging van de banaan. Lekker met stroop... - 25 sep 2010

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren