Indiase rijstebrij

    Indiase rijstebrij

    Voeg toe aan favorieten!
    4min


    Maak dit als eerste!

    Een indiaas toetje, gemaakt met een kant-en-klaar rijstdessert.

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 500 g rijstdessert
    • 4 groene kardemompeulen
    • 4 eetl. fijngehakte pistachenoten of amandelschaafsel
    • 1-3 theel. rozenwater
    • 3 eetl. gele rozijnen of kleingesneden gedroogde abrikozen

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 4min  ›  Klaar in:4min 

    1. Doe 500 g rijstdessert in een kom. Maal het zaad uit 4 groene kardemompeulen fijn in een vijzel en voeg dit toe. Voeg 4 eetl. fijngehakte pistachenoten of amandelschaafsel, 1-3 theel. rozenwater (naar smaak) en 3 eetl. gele rozijnen of kleingesneden gedroogde abrikozen toe. Serveer de rijstebrij koud.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren