Rijstebrij met kaneel en warme pruimen

    Rijstebrij met kaneel en warme pruimen

    2keer bewaard
    8min


    1 persoon heeft dit gemaakt

    Dit dessert is in een mum van tijd klaar en maakt u van een kant-en-klaar rijstdessert met kaneel en pruimen.

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 500 g rijstdessert
    • 425 g halve pruimen op siroop (blik)
    • ¼ theel. kaneel

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 5min  ›  Bereiding: 3min  ›  Klaar in:8min 

    1. Verwarm ca. 500 g rijstdessert. Verwarm in een andere pan 425 g halve pruimen op siroop (blik) met ¼ theel. kaneel. Verdeel de rijstebrij over 4 schaaltjes en schep de pruimen erop. Strooi er indien gewenst nog wat kaneel over.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren