Riz condé
1 / 1 Foto van:  
Blader

Riz condé

Met bakjes kant-en-klaar rijstdessert, slagroom en een blikje vlaaivulling maakt u in een handomdraai dit heerlijke toetje.

Lidy Nooij

Ingrediënten

Porties: 4 

  • 1 dl slagroom
  • 1 theel. vanille-essence
  • 500 g rijstdessert
  • 385 g vlaaivulling of 350 g kersencompote (blik)

Bereidingswijze

Voorbereiding: 5min  ›  Klaar in:5min 

  1. Klop 1 dl slagroom op met 1 theel. vanille-essence en vouw dit door 500 g rijstdessert. Breng de roomrijst samen met 385 g vlaaivulling of 350 g kersencompote (blik) in laagjes aan in glazen schaaltjes. Zet de roomrijst, als u genoeg tijd hebt, 10 min. in de diepvries.

Meer recepten

Beoordelingen (0)

Jouw beoordeling

Waardeer met sterren
Wat vond je van het recept?
Plaats een foto vanaf je mobiel

Meer receptencollecties