Riz condé

Met bakjes kant-en-klaar rijstdessert, slagroom en een blikje vlaaivulling maakt u in een handomdraai dit heerlijke toetje.

Lidy Nooij

Ingrediënten

Porties: 4 

  • 1 dl slagroom
  • 1 theel. vanille-essence
  • 500 g rijstdessert
  • 385 g vlaaivulling of 350 g kersencompote (blik)

Bereidingswijze

Voorbereiding: 5min  ›  Klaar in:5min 

  1. Klop 1 dl slagroom op met 1 theel. vanille-essence en vouw dit door 500 g rijstdessert. Breng de roomrijst samen met 385 g vlaaivulling of 350 g kersencompote (blik) in laagjes aan in glazen schaaltjes. Zet de roomrijst, als u genoeg tijd hebt, 10 min. in de diepvries.

Vergelijkbare recepten

Beoordelingen (0)

Jouw beoordeling

Waardeer met sterren

Meer collecties