Riz condé

    Riz condé

    1keer bewaard
    5min


    Maak dit als eerste!

    Met bakjes kant-en-klaar rijstdessert, slagroom en een blikje vlaaivulling maakt u in een handomdraai dit heerlijke toetje.

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 1 dl slagroom
    • 1 theel. vanille-essence
    • 500 g rijstdessert
    • 385 g vlaaivulling of 350 g kersencompote (blik)

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 5min  ›  Klaar in:5min 

    1. Klop 1 dl slagroom op met 1 theel. vanille-essence en vouw dit door 500 g rijstdessert. Breng de roomrijst samen met 385 g vlaaivulling of 350 g kersencompote (blik) in laagjes aan in glazen schaaltjes. Zet de roomrijst, als u genoeg tijd hebt, 10 min. in de diepvries.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren