Noedelsalade met kip en sugarsnaps

    Noedelsalade met kip en sugarsnaps

    1keer bewaard
    15min


    Maak dit als eerste!

    Deze noedelsalade met sugarsnaps en een restje kip heeft u in een handomdraai op tafel.

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 200 g sugar snaps
    • 200 g middelfijne eiernoedels
    • 1 eetl. tahin
    • 2 eetl. zonnebloemolie
    • 1 theel. oosterse sesamolie
    • 1 uitgeperste teen knoflook
    • 2 theel. geraspte gemberwortel
    • 250 g koude, gare kip

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 5min  ›  Klaar in:15min 

    1. Stoom of kook 200 g sugar snaps 4 min.
    2. Kook intussen 200 g middelfijne eiernoedels 3 min., of volgens de aanwijzingen op de verpakking.
    3. Giet ze af en schep ze om met een dressing van 1 eetl. tahin, 2 eetl. zonnebloemolie, 1 theel. oosterse sesamolie, 1 uitgeperste teen knoflook en 2 theel. geraspte gemberwortel.
    4. Laat de noedelsalade 15 min. afkoelen en schep hem dan om met 250 g koude, gare kip (in dunne reepjes) en de peultjes.

    … werk vooruit

    U kunt deze salade ook van tevoren maken: als u de salade na afkoelen in de koelkast zet, kunt u deze zo 4 uur bewaren.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren