Pastasalade met forel en komkommer

    Pastasalade met forel en komkommer

    7keer bewaard
    19min


    Maak dit als eerste!

    Deze pastasalade vormt een snelle eenpansmaaltijd. Je kunt de pasta lauwwarm serveren, of bereid hem van tevoren en serveer de salade koud.

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 250 g pasta
    • 3 eetl. olijfolie
    • geraspte schil en sap van 1 citroen
    • 3 eetl. waterkers of bladpeterselie
    • zout en peper
    • 225 g gerookte forel
    • ½ kleine komkommer
    • 1 eetl. kappertjes

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 11min  ›  Bereiding: 8min  ›  Klaar in:19min 

    1. Kook 250 g pasta (bijvoorbeeld farfalle) in een pan met licht gezouten, kokend water beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.
    2. Giet de pasta af, doe hem over in een grote schaal en schep hem terwijl hij nog warm is om met 3 eetl. olijfolie, de geraspte schil en het sap van 1 kleine citroen, 3 eetl. waterkers of bladpeterselie (kleingesneden) en wat zout en peper.
    3. Verdeel 225 g gerookte forel in grote vlokken en snijd ½ kleine komkommer in blokjes. Voeg dit alles samen met 1 eetl. kappertjes (afgespoeld) toe aan de pasta en schep deze om.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren