Salade niçoise met pasta

    Met pasta, tonijn, wortel, sperziebonen en olijven maakt u in een handomdraai een heerlijke salade. Lekker tijdens een bbq of picknick, of als makkelijke maaltijd.


    Maak dit als eerste!

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 1 ei
    • 250 g pasta
    • 3 eetl. vinaigrette
    • zout en peper
    • 200 g tonijn
    • 3 eetl. ontpitte olijven
    • 1 grote wortel (geraspt)
    • 100 g gekookte sperziebonen

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 10min  ›  Klaar in:20min 

    1. Kook 1 ei 10 min. Giet het af, dompel het onder in koud water, pel het en snijd het in vieren.
    2. Kook 250 g pasta (bijvoorbeeld conchiglie) in een pan met licht gezouten, kokend water beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.
    3. Giet de pasta af, doe hem over in een grote schaal en schep hem terwijl hij nog warm is om met 3 eetl. vinaigrette en wat zout en peper.
    4. Verdeel 200 g tonijn uit blik in vlokken. Snijd 3 eetl. ontpitte olijven klein. Voeg dit alles samen met 1 grote wortel (geraspt) en 100 g gekookte sperziebonen toe aan de pasta en schep deze om.
    5. Garneer hem met de partjes ei.
    Bekijk alle 12 recepten

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (0)

    Beoordelingen in het Nederlands (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren
    Bekijk alle 6 collecties