Pestosaus

    Pestosaus

    4keer bewaard
    15min


    2 personen hebben dit gemaakt

    Pasta met een smaakvolle saus met zalm en pesto en bovendien pijlsnel klaar.

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 350 g tagliatelle
    • 4 eetl. pesto
    • 200 g gerookte zalm
    • peper
    • geraspte Parmezaanse kaas of grana padano

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 5min  ›  Bereiding: 10min  ›  Klaar in:15min 

    1. Kook 350 g tagliatelle in een pan met licht gezouten, kokend water beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.
    2. Giet de pasta af en vang hierbij 1 dl van het kookwater op. Vermeng dit met 4 eetl. pesto (van goede kwaliteit) en schep de pasta hiermee om.
    3. Bestrooi de pasta met 200 g gerookte zalm (liefst ambachtelijk gerookt; in vlokken), peper en geraspte Parmezaanse kaas of grana padano.

    Zelf pesto maken?

    Klik hier voor een recept om heerlijke verse pesto te maken.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren