Pittige tomatensaus

    Pittige tomatensaus

    2keer bewaard
    20min


    1 persoon heeft dit gemaakt

    Een pittige tomatensaus van rijpe, verse tomaten. Geserveerd met spaghetti, maar je kunt ook andere pasta gebruiken.

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 350 g spaghetti
    • 8 grote, rijpe tomaten
    • 2 tenen knoflook
    • 2 eetl. fijngesneden bladpeterselie
    • 2 eetl. olijfolie
    • peper
    • chilivlokken
    • Parmezaanse kaas of andere harde Italiaanse kaas

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 10min  ›  Klaar in:20min 

    1. Kook 350 g spaghetti in een pan met licht gezouten, kokend water beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.
    2. Giet de pasta af en schep hem om met 8 grote, rijpe tomaten (kleingesneden), 2 uitgeperste tenen knoflook, 2 eetl. fijngesneden bladpeterselie en 2 eetl. olijfolie.
    3. Breng de pasta op smaak met peper en chilivlokken. Bestrooi hem vlak voor het serveren met Parmezaanse kaas of andere harde Italiaanse kaas.

    … handig idee

    Zorg dat u de volgende ingrediënten voor een snelle pastamaaltijd altijd in uw voorraadkast of koelkast hebt staan: * • gedroogde pasta * • extra vergine olijfolie * • knoflook * • stuk Parmezaanse kaas, grana padano of andere harde Italiaanse kaas zonder dierlijk stremsel

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren