Melba puree

    Serveer bolletjes gekocht of zelfgemaakt vanilleijs eens met deze heerlijke puree van perziken en frambozen.


    Maak dit als eerste!

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 400 g perziken (blik, in partjes)
    • 300 g frambozen (blik)
    • poedersuiker

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Klaar in:10min 

    1. Pureer 400 g perziken (blik, in partjes) inclusief de siroop en doe de puree over in een maatbeker.
    2. Pureer 300 g frambozen (blik) inclusief de siroop – zeef deze puree als u niet van pitjes houdt en voldoende tijd hebt.
    3. De beide vruchtenpurees hoeven niet zo zoet te zijn, maar voeg als u wilt aan elke nog 1 theel. poedersuiker toe.
    4. Verdeel beide purees over 4 diepe borden of schaaltjes: eerst wat perzikpuree en dan wat frambozenpuree. Schep ze niet door elkaar. Schep in het midden wat bolletjes ijs en serveer dit.

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (0)

    Beoordelingen in het Nederlands (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren