Basilicumbrood met zongedroogde tomaat

    (1)
    3 uur 10 minuten

    Met dit gezonde kruidenbrood maakt u boterhammen een stuk lekkerder! Gebruik droge tomaten, niet de verwerkte variant die druipt van de olie.


    47 personen hebben dit gemaakt

    Ingrediënten
    Porties: 12 

    • 2 1/4 theelepel droog bakkersgist
    • 400 gr bloem
    • 3 eetlepels tarwevlokken
    • 5 eetlepels quinoa
    • 3 eetlepels droge melkpoeder
    • 1 eetlepel gedroogde basilicum
    • 25 gr zongedroogde tomaat, in stukjes
    • 1 theelepel zout
    • 280 ml water
    • 225 ml kokend water

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 3uur  ›  Klaar in:3uur10min 

    1. In een kleine kom de zongedroogde tomaten onder kokend water zetten. 10 minuten laten weken, dan afgieten en tot kamertemperatuur laten afkoelen. Met een schaar in kleine stukjes knippen.
    2. De ingrediënten volgens de gebruiksaanwijzing in de broodmachine doen. Selecteer het basismenu of het menu voor wit brood en druk op Start.
    Bekijk alle 12 recepten

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (1)

    Beoordelingen in het Nederlands (1)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren
    Bekijk alle 4 collecties