Basisrecept voor gerstsoep met rundvlees

    (29)
    1 uur 35 minuten

    Het zal u verbazen dat deze simpele ingrediënten zo lekker en vullend kunnen zijn. Het gerecht dikt in als u het langer laat staan.


    32 personen hebben dit gemaakt

    Ingrediënten
    Porties: 6 

    • 2 liter runderbouillon
    • 200 gr gekookt rundvlees, in blokjes
    • 340 gr parelgort
    • versgemalen zwarte peper naar smaak

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 5min  ›  Bereiding: 1uur30min  ›  Klaar in:1uur35min 

    1. In een grote stoofpan de runderbouillon licht aan de kook brengen. Rundvlees en parelgort toevoegen, afdekken en minstens 1 uur laten sudderen.
    2. Controleer de gaarheid van de parelgort. Als er teveel bouillon verdampt kunt u water of bouillon toevoegen.
    3. Versgemalen zwarte peper naar smaak toevoegen. Koken tot de soep de gewenste stevigheid heeft.
    Bekijk alle 12 recepten

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (29)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren
    Bekijk alle 4 collecties