Basisrecept voor gerstsoep met rundvlees

    Basisrecept voor gerstsoep met rundvlees

    Voeg toe aan favorieten!
    1uur35min


    32 personen hebben dit gemaakt

    Het zal u verbazen dat deze simpele ingrediënten zo lekker en vullend kunnen zijn. Het gerecht dikt in als u het langer laat staan.

    Ingrediënten
    Porties: 6 

    • 2 liter runderbouillon
    • 200 gr gekookt rundvlees, in blokjes
    • 340 gr parelgort
    • versgemalen zwarte peper naar smaak

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 5min  ›  Bereiding: 1uur30min  ›  Klaar in:1uur35min 

    1. In een grote stoofpan de runderbouillon licht aan de kook brengen. Rundvlees en parelgort toevoegen, afdekken en minstens 1 uur laten sudderen.
    2. Controleer de gaarheid van de parelgort. Als er teveel bouillon verdampt kunt u water of bouillon toevoegen.
    3. Versgemalen zwarte peper naar smaak toevoegen. Koken tot de soep de gewenste stevigheid heeft.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren