BBQ zalm met kerrie-perziksaus

    BBQ zalm met kerrie-perziksaus

    4keer bewaard
    30min


    3 personen hebben dit gemaakt

    Deze zalm wordt gebarbecued met een zoete, eenvoudige perziksaus. Kan ook gebakken worden.

    Ingrediënten
    Porties: 2 

    • 2 perziken, geschild en in blokjes
    • 4 eetlepels honing
    • 1 theelepel kerriepoeder
    • zout en peper naar smaak
    • 2 zalmmoten

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 15min  ›  Bereiding: 15min  ›  Klaar in:30min 

    1. Steek een barbecue aan en vet het rooster licht in met olie.
    2. Meng de perzik, honing en kerriepoeder in een kleine steelpan op middelmatig vuur. Breng aan de kook en kook door tot de perziken uit elkaar vallen en de saus dikker wordt, in ongeveer 10 minuten. Breng op smaak met zout en peper.
    3. Bestrooi de zalmmoten met zout en peper, en grill ze op de barbecue tot de vis makkelijk met een vork uit elkaar te halen is, ongeveer na 5 tot 10 minuten per kant, afhankelijk van de dikte. Schenk de perziksaus over de zalm en dien op.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren