Roggebroodruitjes met ricotta en pesto

    Roggebroodruitjes met ricotta en pesto

    2keer bewaard
    8min


    Maak dit als eerste!

    Als u een maaltijdsoep wilt serveren, kunt u daar brood bij geven, maar soms mag het wel eens iets anders zijn. Gebruik uw creativiteit, kies voor boeiende smaakgevers en andere texturen die uw soep aanvullen en ermee contrasteren. Hieronder geven we u 5 snelle en simpele ideeën voor bijgerechten die u kunt bereiden terwijl de soep kookt, met diverse soorten brood.

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • Roer 2 eetl. rode pesto losjes door 150 g ricotta, zodat een gemarmerd effect ontstaat, en beleg hiermee 4 sneetjes zwart roggebrood. Snijd deze elk in 4 driehoekjes en strooi hierover in flinters gescheurde basilicumblaadjes. Serveer ze bij Geroosterde-tomatensoep met chorizo of Asperge-doperwtensoep met munt van deze website.

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 8min  ›  Klaar in:8min 

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren