Geroosterde ciabatta met Fontina en ham

    Geroosterde ciabatta met Fontina en ham

    4keer bewaard
    12min


    Maak dit als eerste!

    Een snel en simpel idee met kaas. Waarom zou u altijd dezelfde kaas gebruiken in uw gerechten? Met een andere kaassoort geeft u doordeweekse maaltijden een verrassende smaak. Gerechten met kaas zijn vaak supersnel klaar, vooral als u ze combineert met ingrediënten uit de voorraadkast.

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 1 ciabatta
    • 280 gr gegrilde paprika (uit pot)
    • 1 zak gemengde sla
    • 2 eetlepels olijfolie
    • 2 eetlepels citroensap
    • 1 teen knoflook, geperst
    • 1 bosje bladpeterselie
    • 250 gr Fontina of Dolcelatte
    • 4 plakken rauwe ham

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 2min  ›  Klaar in:12min 

    1. Laat 280 g gegrilde paprika's (potje) uitlekken en snijd ze in reepjes. Schep ze door gemengde slablaadjes (zakje) en voeg 2 eetl. olijfolie, 2 eetl. citroensap, 1 geperste teen knoflook, een bosje bladpeterselie (ca. 20 g, kleingesneden) en wat zout en peper toe.
    2. Snijd 250 g Fontina of Dolcelatte in plakjes en beleg hiermee dikke sneetjes geroosterde ciabatta.
    3. Serveer direct met plakjes rauwe ham en de salade.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren