Wraps met pittige bonen

    Wraps met pittige bonen

    2keer bewaard
    14min


    Maak dit als eerste!

    Als u soep als maaltijd wilt serveren, kunt u daar brood bij geven, maar soms mag het wel eens iets anders zijn. Gebruik uw creativiteit, kies voor boeiende smaakgevers en andere texturen die uw soep aanvullen en ermee contrasteren. Hieronder geven we u 5 snelle en simpele ideeën voor bijgerechten die u kunt bereiden terwijl de soep kookt, met diverse soorten brood.

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 400 gr rode kidneybonen met chilisaus (uit blik)
    • 4 bloemtortilla's
    • bind- of kropsla
    • 2 bosuitjes, in ringen gesneden

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 4min  ›  Klaar in:14min 

    1. Verwarm de rode kidneybonen met chilisaus op laag vuur. Verwarm intussen 4 bloemtortilla's onder de grill (aan elke kant 10 sec.) of in de magnetron (15 sec.). Scheur 4 blaadjes bindsla of kropsla in stukjes en verdeel ze over de tortilla's. Schep hierop de bonen en bestrooi ze met 2 bosuitjes, in dunne ringetjes gesneden. Rol de tortilla's op en snijd ze elk doormidden. Serveer deze wraps bij Herfstige topinamboersoep met paddenstoelen en Geroosterde-kerstomaatjessoep met chorizo (voor beiden zie deze website).

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren