Alledaagse kaneelkoekjes

    (2)
    35 minuten

    Een basisbiscuitje met een vleugje kaneel.


    22 personen hebben dit gemaakt

    Ingrediënten
    Porties: 24 

    • 250 gr bloem
    • 1 dessertlepel kaneelpoeder
    • 1/2 tl zout
    • 125 gr zachte boter
    • 100 gr witte basterdsuiker
    • 1 tl vanille-extract
    • 1 geklopt ei

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 20min  ›  Bereiding: 15min  ›  Klaar in:35min 

    1. Bloem, kaneel en zout in een grote kom zeven. Boter er met een vork inwrijven tot een kruimeldeeg ontstaat. Suiker en vanille toevoegen en tot een stijve pasta mengen. Ei erdoor kloppen. Het deeg op een bebloemd oppervlak glad kneden, in aluminium- of keukenfolie wikkelen en 30 minuten in de koelkast zetten.
    2. De oven voorverwarmen op 180°C/gasstand 4. Bakplaten invetten. Het deeg dun uitrollen en in 24 rechthoeken snijden.
    3. 12-15 minuten bakken tot de koekjes licht goudkleurig zijn en op een rooster laten afkoelen.

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (2)

    Beoordelingen in het Nederlands (2)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren