Brood en selderiestuffing

    Brood en selderiestuffing

    1keer bewaard
    1uur5min


    962 personen hebben dit gemaakt

    Een doodeenvoudige stuffing waarmee u iedereen tijdens het kerstdiner een plezier zult doen.

    Ingrediënten
    Porties: 12 

    • 1 (500 gr) gesneden witbrood
    • 175 gr boter
    • 1 fijngehakte ui
    • 4 stengels bleekselderij, gesneden
    • 1 dessertlepel kipkruiden
    • zout en versgemalen zwarte peper naar smaak
    • 225 ml kippenbouillon

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 15min  ›  Bereiding: 50min  ›  Klaar in:1uur5min 

    1. De sneetjes brood 1-2 uur laten drogen en vervolgens in stukjes snijden.
    2. In een stoofpan op middelhoog vuur de boter smelten en daarin ui en selderie zacht bakken. Kipkruiden, zout en peper toevoegen. Stukjes brood erdoor roeren tot deze een gelijkmatige sauslaag hebben. Bevochtigen met kippenbouillon en goed mengen.
    3. Koud laten worden en gebruiken als vulling voor kalkoen of 30-40 minuten in de stoofpan bij 180°C/gasstand 4 in de oven zetten.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren