Moerbeien-rabarbertaart

    Moerbeien-rabarbertaart

    7keer bewaard
    1uur


    54 personen hebben dit gemaakt

    Eenvoudigweg rabarber, moerbeien (superfood!), suiker en meel mengen, het beslag in een ongebakken taartbodem scheppen, stukjes boter erover verdelen en afdekken met deeg. Het vruchtenmengsel kan ook ingevroren worden voor later gebruik.

    Ingrediënten
    Porties: 8 

    • 350 gr moerbeien (of bramen)
    • 175 gr rabarber, fijngesneden
    • 250 gr suiker
    • 4 eetlepels bloem
    • 1 eetlepel boter
    • 1 recept voor taartbodem + bovenlaag

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 15min  ›  Bereiding: 45min  ›  Klaar in:1uur 

    1. Bramen, rabarber, suiker en bloem mengen.
    2. Over de taartbodem verdelen. Stukjes roomboter of margarine erover verdelen en bladerdeeg erop leggen.
    3. 15 minuten op 200°C/gasstand 6 bakken. De oven op 180°C/gasstand 4 zetten en de taart in ong. 30 minuten gaar bakken.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren