Chocoladefondue

    Chocoladefondue

    6keer bewaard
    15min


    98 personen hebben dit gemaakt

    Ga terug naar de jaren '70 met deze chocoladefondue. Het is eenvoudig te bereiden met een fonduepannetje en wordt geserveerd met je favoriete fruit of snacks - plakjes verse aardbei, banaan, Granny Smith appel, sinaasappel, ananas, etc.

    Ingrediënten
    Porties: 6 

    • 350 gr melk chocola, in stukjes gehakt
    • 3 el room (probeer room met een zo'n hoog mogelijk vetgehalte te vinden, bij voorkeur 40%)
    • 2 el cherry brandy (bijvoorbeeld van Bols)
    • 2 tl sterke filterkoffie of espresso
    • 1/8 tl gemalen kaneel

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 5min  ›  Bereiding: 10min  ›  Klaar in:15min 

    1. Doe de chocola, room, brandy, koffie en kaneel in een fonduepan en zet het vuur laag (of doe alles in een pan en zet deze op een laag vuur). Warm op totdat de chocola volledig gesmolten is, roer af en toe. Serveer direct.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren