Cornedbeef met baked beans

    Cornedbeef met baked beans

    4keer bewaard
    1uur10min


    53 personen hebben dit gemaakt

    Een simpele, eenvoudige, vullende maaltijd op basis van kant-en-klare ingrediënten. Serveren met gebakken ei en gegrilde tomaat als een stevig ontbijt of brunch, of met wat verse groenten als diner.

    Ingrediënten
    Porties: 6 

    • 4 grote aardappels, geschild en in blokjes
    • 1 blikje (420 gr) baked beans
    • 1 blikje (340 gr) cornedbeef, verbrokkeld
    • 1 scheutje worcestersaus
    • 75 gr geraspte cheddar

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 30min  ›  Bereiding: 40min  ›  Klaar in:1uur10min 

    1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius/Gasovenstand 6.
    2. De aardappels in een grote pan net onder water zetten, aan de kook brengen en in ong. 10 minuten gaar koken. Afgieten en pureren en met melk, boter en zout (of hoe u het ook het lekkerst vindt) op smaak brengen.
    3. De baked beans over de bodem van een 1,5 liter grootte ovenschaal verdelen. Cornedbeef in een gelijkmatige laag over de bonen verdelen en op smaak brengen met een paar scheutjes worcestersaus. Puree er in een laag over leggen.
    4. Onafgedekt 25 minuten in de voorverwarmde oven bakken. De puree moet krokant beginnen te worden, maar niet bruin zijn. Kaas erover strooien, weer in de oven schuiven en nogmaals 15-20 minuten bakken tot de kaas goudbruin is.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren