Custardtaart met pecannoten

    Custardtaart met pecannoten

    (72)
    3keer bewaard
    50min


    69 personen hebben dit gemaakt

    Dit recept is eenvoudig maar toch heerlijk. Het is een soort custardtaart met pecannoten.

    Ingrediënten
    Porties: 8 

    • 2 kant-en-klare taartbodems (zoet), met een doorsnede van 23 centimeter
    • 450 gr bruine suiker
    • 1 el bloem
    • 120 gr gesmolten boter
    • 250 ml gecondenseerde melk (gezoet)
    • 1 tl vanille-extract
    • 3 eieren
    • 125 gr gehakte pecannootjes
    • 100 gr hele pecannootjes

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 40min  ›  Klaar in:50min 

    1. Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius (Gasoven stand 4).
    2. Doe de bruine suiker, bloem, boter, melk, vanille-extract en eieren in een grote kom en meng goed door elkaar. Roer de gehakte pecannootjes erdoor en giet het mengsel in de kant-en-klare taartbodem. Versier de bovenkant met wat hele pecannootjes.
    3. Bak 35-40 minuten in de voorverwarmde oven totdat de bovenkant lichtbruin is en de vulling stevig geworden is.
    Bekijk alle 12 recepten

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (72)

    Beoordelingen in het Nederlands (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren