Custardtaart met pecannoten

    Custardtaart met pecannoten

    3keer bewaard
    50min


    69 personen hebben dit gemaakt

    Dit recept is eenvoudig maar toch heerlijk. Het is een soort custardtaart met pecannoten.

    Ingrediënten
    Porties: 8 

    • 2 kant-en-klare taartbodems (zoet), met een doorsnede van 23 centimeter
    • 450 gr bruine suiker
    • 1 el bloem
    • 120 gr gesmolten boter
    • 250 ml gecondenseerde melk (gezoet)
    • 1 tl vanille-extract
    • 3 eieren
    • 125 gr gehakte pecannootjes
    • 100 gr hele pecannootjes

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 40min  ›  Klaar in:50min 

    1. Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius (Gasoven stand 4).
    2. Doe de bruine suiker, bloem, boter, melk, vanille-extract en eieren in een grote kom en meng goed door elkaar. Roer de gehakte pecannootjes erdoor en giet het mengsel in de kant-en-klare taartbodem. Versier de bovenkant met wat hele pecannootjes.
    3. Bak 35-40 minuten in de voorverwarmde oven totdat de bovenkant lichtbruin is en de vulling stevig geworden is.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren