Eenvoudige karamelappels

    Eenvoudige karamelappels

    13keer bewaard
    10min


    239 personen hebben dit gemaakt

    Deze maak ik voor mijn kinderen met Halloween. Iedereen is er dol op, en makkelijker kunnen ze niet!

    Ingrediënten
    Porties: 6 

    • 6 appels
    • 6 houten pennen
    • 4 pakjes (100 gr) zachte botertoffees
    • 2 el melk

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 8min  ›  Bereiding: 2min  ›  Klaar in:10min 

    1. De stam van elke appel verwijderen en een houten pen door de bovenkant steken. Een bakplaat met boter invetten.
    2. Toffees en melk in een magnetronbestendige schaal doen en 2 minuten verwarmen (daarbij 1 keer doorroeren). Eventjes laten afkoelen.
    3. Elke appel snel door de karamelsaus draaien en een laagje geven. Op de ingevette plaat zetten om hard te worden. Het beste is om de appels 15 minuten voor serveren in de koelkast te zetten.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren