Gebakken Ierse sodafarls

    (2)
    8 minuten

    Sodabrood van gisteren is ideaal om te bakken. Heerlijk met een plakje geroosterde bacon, gebakken cherrytomaatjes en een gepocheerd ei. Essentiële ingrediënten voor een heus Iers ontbijt!

    Ita

    Zuid-Holland, Nederland
    4 personen hebben dit gemaakt

    Ingrediënten
    Porties: 2 

    • 1 kant-en-klare sodafarl
    • 1 eetlepel olijfolie om te bakken
    • een mespuntje zout, of naar smaak (eventueel)

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 2min  ›  Bereiding: 6min  ›  Klaar in:8min 

    1. De sodafarl over de breedte halveren.
    2. In een koekenpan op matig hoog vuur de olie verhitten en hierin het sodabrood in 2-3 minuten per kant goudbruin en krokant bakken. Heet serveren, eventueel licht met zout bestrooid.

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (2)