Gebakken Ierse sodafarls

    (2)

    Sodabrood van gisteren is ideaal om te bakken. Heerlijk met een plakje geroosterde bacon, gebakken cherrytomaatjes en een gepocheerd ei. Essentiële ingrediënten voor een heus Iers ontbijt!

    Ita

    Zuid-Holland, Nederland
    4 personen hebben dit gemaakt

    Ingrediënten
    Porties: 2 

    • 1 kant-en-klare sodafarl
    • 1 eetlepel olijfolie om te bakken
    • een mespuntje zout, of naar smaak (eventueel)

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 2min  ›  Bereiding: 6min  ›  Klaar in:8min 

    1. De sodafarl over de breedte halveren.
    2. In een koekenpan op matig hoog vuur de olie verhitten en hierin het sodabrood in 2-3 minuten per kant goudbruin en krokant bakken. Heet serveren, eventueel licht met zout bestrooid.

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (2)

    Dit recept heeft (nog) geen Nederlandse beoordelingen, maar je kunt beoordelingen in andere talen bekijken.

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren