Zwarte peper gecombineerd met curryblaadjes geeft dit geitenvlees een hele nieuwe smaak. Serveren met rasam en rijst of met een roti. U kunt het geitenvlees vervangen door lamsvlees.
In een sauspan op middelhoog vuur 1 theelepel olie verhitten en daarin de versnipperde ui bakken tot deze doorzichtig wordt en bruine randjes begint te krijgen (ong. 7 minuten).
De ui in een blender scheppen en apart zetten. De pan weer op het vuur zetten, curryblaadjes en peperkorrels toevoegen en al roerend bakken tot de curryblaadjes slap worden en bijna droog zijn (ong. 5 minuten). Koriander erdoor roeren en nogmaals 1 minuut bakken. In de blender scheppen en 100 ml water toevoegen. Pureren tot een grove pasta ontstaat.
In een sauspan op middelhoog vuur 3 eetlepels olie verhitten en daarin de plakjes ui bakken tot deze zacht en doorzichtig zijn (ong. 5 minuten). Gember en knoflook erdoor roeren en bakken tot de knoflook zacht en slap wordt (ong. 3 minuten). Cayennepeper, zout en kurkuma erdoor roeren en nogmaals 2 minuten bakken. Als laatste tomatenpuree, geitenvlees, gepureerde peperpasta en resterende 100 ml water erdoor roeren. Aan het sudderen brengen, het vuur matig laag zetten, de pan afdekken en het vlees in ong. 30 minuten mals sudderen.